Warning: Memcached::get(): could not read long value, too big in /home/flynnarchitectur/public_html/wp-content/object-cache.php on line 239

Warning: Memcached::get(): could not read long value, too big in /home/flynnarchitectur/public_html/wp-content/object-cache.php on line 239
Flynn Architecture Office Tenant Improvement | Flynn Architecture

rethinking The Built Environment

Flynn Architecture

Gallery

An office to call our own

The design for our own office promotes collaboration and teamwork with an open and flexible layout. Unique touches include a continuous corkboard wall band and wood display ledge that allow desks to be placed anywhere and ideas to be spread and posted throughout the office. An aluminum glass garage door separates the open office from the shared conference room. Sustainable bamboo is used for our desks, tables and break room cabinets. South-facing, operable windows brings in natural light, fresh air, and a view into the central courtyard. Anchoring the space is a curved wood wall, stained and constructed by our very own staff and the help of a few contractor friends. Modern and colorful furniture creates the perfect balance to the exposed trusses and raw concrete floor.